Последни хайлайф новини

by admin

Дженифър Лав Хюит – красива и сексапилна за априлския брой на “Maxim”

33-годишната актриса показва сексапилната си фигура, облечена в красиводамско бельо. Тя хвърля светлина и по някои интересни теми, свързани с ежедневието и предпочитанията й.

Интервюто на Дженифър Лав Хюит разкрива страстта й към танците и готвенето. Освен това уточнява с коя част от тялото си актрисата се гордее най-много.

„Може да звучи ужасно, но харесвам гърдите си. Те винаги са ми служили добре.”, шеговито се подсмихва чаровницата.

Тя споделя и подробности около участието си в новия филмов проект, озаглавен “The Client List”.

„Автобиография” от Франко Дзефирели

На 2 април от печат излезе емоционалната „Автобиография” на живата легенда Франко Дзефирели. Това е тридесетата книга от поредицата „Амаркорд”, чрез която издателство „Колибри” разкрива, че известните режисьори могат да разказват еднакво добре както с образи, така и с думи. Преводът на автобиографията е дело на Нели Раданова.

„Автобиография” е съвкупност от одухотворени разкази, предаващи историята на един необикновен житейски и творчески път. С чувство за хумор и самоирония Дзефирели разкрива сцени от детството си, запознавани с интересни личности, оказали влияние върху кариерата му и почерпили вдъхновение от самия него. Сред тези личности са Лукино Висконти, Мария Калас, Коко Шанел, както и Елизабет Тейлър. Действието на събитията, за които разказва авторът, ни пренася неусетно във Флоренция, Верона, Рим и Париж и ни прави съпричастни към един живот, отдаден на красотата.

За автора

Франко Дзефирели е роден през 1923 г. в предградията на Флоренция, Италия. Известен е като изключително талантлив режисьор, сценарист, продуцент и актьор. Номиниран е за Оскар и няколко пъти печели престижната награда „Давид ди Донатело”. Дзефирели е известен с ефектната сценография на оперните и театралните си спектакли, с грандиозните си филми, както и с опитите си да популяризира шедьоври на изкуството, приближавайки ги максимално до възприятията на масовата публика. „Ромео и Жулиета”, „Укротяване на опърничевата” и „Джейн Еър” са само част от заглавията, изкушили Дзефирели и оставили неизличим спомен у зрителите.

Анна Роб ще играе младата Кари Брадшоу

Актрисата Анна София Роб, известна с участието си във филма „Чарли и шоколадовата фабрика”, ще участва в новата версия на сериала „Сексът и градът”.

Версията се базира на романа на Кандис Бушнел „Дневниците на Кари” и разказва за ученическите години на Кари Брадшоу. Проследява се живота на 16-17-годишната Кари, как започва да пише и откога датира любовта й към Манхатън.

Сценарият на продукцията ще е дело на Ейми Харис, бившата сценаристка на „Сексът и градът”. Очаква се лентата да предизвика огромен интерес и да повтори успеха на оригиналната версия.